lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenWie is de Rat op het strand?

Wie is de Rat op het strand?


Wat is wie is de rat op het strand?

Wie is de rat op het strand is een programma waar spanning, bedrog en verbazing kenmerken van zijn. Gezellig en team-gerichte activiteiten op het strand in combinatie met lekker eten en drinken, dat is het idee. Strijd met je team voor de befaamde Wie is de Rat Trofee!

De activiteiten kunnen Beachvolleybal, Blinde ring, Mega Jenga, Watermutsen vullen, Strandcircuitspel en touwtrekken zijn.

Tijdens deze opdrachten en activiteiten bevindt zich één rat in het team. De rat probeert onopvallend zijn/haar team te saboteren en ervoor te zorgen dat het team niet goed presteert. Welke rat dit het beste doet strijd met de andere ratten voor de Ratten Trofee!

Het eten zal bestaan uit een BBQ met een buffet en heerlijk sauzen. De BBQ kunnen wij geheel naar uw voorkeur aanpassen.

Dagindeling:
13.30 - 14.00 Ontvangst op het strandpaviljoen met een drankje en uitleg
14.00 - 15.30 1e ronde Wie is de Rat op het strand
15.30 - 16.00 Drankje + hapje
16.00 - 17.30 2e ronde Wie is de Rat op het strand
17.30 - 18.00 Borreltijd + Prijsuitreiking
18.00 - 19.30 BBQ en heerlijk buffet met diverse salades en sauzen
19.30 Einde programma

In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen.

Aantal: vanaf 15 personen
Tijdsduur: 5 tot 6 uur
Prijs: vanaf € 79,50 per persoon inclusief catering
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen uw spelprogramma al vanaf € 32,50 p.p. incl. BTW


Toelichting
Een gezellige en actieve middag op het strand tijdens jullie afdelingsuitje, klassenuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje! Wordt samen een sterk team met deze teambuilding dag!

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle kustplaatsen van Nederland.

Categoriën Spelprogramma
Sportief

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


Uniek gastenverblijf in Noord Holland

foto

Uniek overnachten op een levendige boerderij. In Overleek, op nog geen 11 km van hartje Amsterdam, ligt deze bijzondere hoeve. Je kunt op de Overleekerhoeve comfortabel overnachten met z’n tweetjes, het gezin of met de gehele familie tot 28 personen. Een overnachting op deze sfeervolle hoeve zorgt voor een echte boerderij-beleving. ’s Morgens of ’s avonds kan je kijken hoe de koeien gemolken worden. Kom en aai de koeien, voer de kippen en de eenden uit je hand, vaar een eindje in één van de waterfietsen of speel met de skelters. De natuur rondom de hoeve is prachtig en leent zich uitstekend om per voet, fiets of boot te ontdekken. Wandel bijvoorbeeld de route door boerenland, fiets door de nabijgelegen natuurgebieden of vaar door prachtige boerenslootjes. Je zult getrakteerd worden op veel natuurschoon. Dit alles op steenworp afstand van Amsterdam, Volendam, Marken en de Zaanse Schans Kortom genoeg te beleven en te doen voor jong en oud. Virtuele tour: <a href="http://www.blikvanger.nl/3dtour/overleekerhoeve/full_tour/" target="blank">klik hier</a> Website: <a href="http://www.overleekerhoeve.com/" target="blank">www.overleekhoeve.com</a>

Meer informatie