lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenSteps in the City

Steps in the City


Steps in the City is een combinatie van ontspannen steppen door de Historische stad met opdrachten en fotomomenten! Leuke manier om de stad op een andere manier te leren kennen!

Jullie steppen in teams een route door de fraaie binnenstad. Ieder team krijgt een digitale camera mee om onderweg de juiste foto te klikken bij de diverse klikopdrachten. De cryptische omschrijvingen leiden soms gemakkelijk naar de oplossing en soms worden het ware zoekplaatjes!

Ook worden jullie door onze begeleider nog uitgedaagd met enkele prikkelende extra activiteiten tussendoor en op een uitgezet step-behendigheidsparcours! Wie blijkt uiteindelijk de winnaar en verdient zo de zó felbegeerde Steps in the City Trofee? Na afloop ontvangen jullie al jullie gemaakte foto’s op USB!

Voorbeeld dagindeling incl. diner:
15.00 - 15.30 Ontvangst met een drankje en uitleg programma
15.30 - 16.45 Eerste route Steps in the City
16.45 - 17.15 Voorgerecht met een drankje
17.15 - 18.30 Tweede route Steps in the City
18.30 - 20.00 Afsluiting met een hoofd- en nagerecht en de prijsuitreiking

5 drankjes (pils, huiswijn, fris)
3 gangen diner
Bij het arrangement ‘Diner All-in’ zit bovenstaande catering bij de prijs inbegrepen.


Aantal: vanaf 12 personen tot 250 personen
Tijdsduur: 5 tot 6 uur
Prijs: vanaf € 84,50 per persoon inclusief catering!
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen uw spelprogramma al vanaf € 38,50 per persoon.


Toelichting
Interactieve stads-ontdekkingstocht in teamverband waarbij gebruik gemaakt wordt van Steps en een digitale camera.

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Prijzen
v.a. €84,50
Per persoon
v.a. €geen reserveringskosten of bijkomende kosten
Reserverings-
kosten

Categoriën Rondleiding
Eten & Drinken
Cultuur & Historie
Spelprogramma
Creatief
Fietsen

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie