lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenPitch&Putt Golf Groenlo

Pitch&Putt Golf Groenlo


Ga eens Pitch&Putten met uw collega’s, vrienden of familie. Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend.

Pitch&Putt Golf is een gezellig en betaalbaar groepsuitje voor iedereen met én zonder golfervaring. Een dure uitrusting heeft u niet nodig. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, is bij de prijs inbegrepen. Een lunch, borrel, buffet of barbecue maakt uw uitje compleet.


Toelichting
Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Locatie(s) Groenlo

Categoriën Eten & Drinken
Sportief

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


De Ooievaar, de Knobbelzwaan en de TjifTjaf

foto

De Ooievaar, 30 pers. huis met 7 slaapkamers, 5 douches waaronder 1 aangepast voor mindervaliden en 6 toiletten. Keuken met professionele vaatwasser, 1 aangepaste slaapkamer beneden met hoog/laag bed, grote woon/eetkamer met open haard. Beamer, dvd speler en digitenne aanwezig. Traplift, boven 6 slaapkamers en 1 badkamer. Geheel voorzien van Wifi. De Knobbelzwaan, 20 pers. alle voorzieningen. Gezellig ingericht met bar van riet. Beneden 5 slaapkamers waarvan 4 met luxe privé sanitair. De TjifTjaf, 20 pers. met twee slaapzalen en naast het gebouw zijn er 2 trekkershutten voor max. 8 pers. extra. Alle voorzieningen aanwezig. Website:de-vechtvallei

Meer informatie