lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenGeheel verzorgde dag zeilen.

Geheel verzorgde dag zeilen.


Wilt u een dag actief meezeilen met de Klipper Mathilda?

Wij organiseren geheel verzorgde dagen zeilen vanuit Bruinisse.
Zo'n dag ziet er als volgt uit:

10.00 uur  Ontvangst aan boord met koffie en een bolus

10.30 uur  Na instructies van de schipper is de afvaart. We gaan zoveel mogelijk zeilen.

11.00 uur U krijgt een drankje aangeboden. (koffie, thee, frisdrank of vruchtensap)

12.30 uur De lunch wordt geserveerd als we aangelegd hebben bij een eilandje. (3 broodjes, koffie, thee, melk, karnemelk en fruit)

13.30 uur U krijgt de mogelijkheid om een wandeling te maken door de ongerepte natuur van het onbewoonde eilandje. Natuurlijk kunt u ook een sportieve activiteit ondernemen. (bijv. voetballen, jeu de boule, badminton, vliegeren of zwemmen)

14.30 uur Afvaart, de zeilen worden weer gehesen.

15.30 uur U wordt weer verwend met een hapje en een drankje (vruchtensap, frisdrank, bier, rode wijn, witte wijn of rosé)

17.00 uur Nadat de zeilen opgedoekt zijn varen we de haven weer binnen. 

Of we drinken een afscheidsborrel of u heeft de mogelijkheid om aan boord te dineren. Bijvoorbeeld barbecue (+euro 19,--), een captainsdinner (+euro 13,--) of een warm / koud buffet (+vanaf euro 22,50) dit is inclusief 2 drankjes.

Er kunnen maximaal 35 personen meevaren.


Toelichting
Prijzen per persoon zijn voor groepen vanaf 20 personen. Komt u met een groep < 20 personen dan rekenen wij het minimum van euro 1550,--.

Locatie(s) Bruinisse en het Grevelingenmeer of de Oosterschelde

Prijzen
v.a. €77,50
Per persoon
v.a. €0
Reserverings-
kosten

Categoriën Eten & Drinken
Rondvaart

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


De Stelhoeve

foto

Hofstede de Stelhoeve is een nieuw opgebouwde boerderij bij het dorpje Wemeldinge in Zeeland. Het ligt mooi gelegen direct aan de Oosterschelde. Na een brand in 2010, waarbij de schuur volledig werd verwoest, is de schuur nieuw opgebouwd en is hierin een luxe groepsaccommodatie gerealiseerd met 14 slaapkamers voor steeds 4 personen. De boerenwoning is gerestaureerd. Op het terrein zijn verder 't Praathuys en een 18-tal Zeeuwse cottages gebouwd. 't Praathuys is een accommodatie voor groepen die als arrangement geboekt kan worden met bijvoorbeeld 5 Zeeuwse Cottages. Vijf Zeeuwse Cottages geven u de mogelijkheid om met 30 personen te overnachten. 't Praathuys is verder een accommodatie die volledig is uitgerust om als trainings- en/of vergaderruimte te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de groepsaccommodatie. Meer informatie: <a href="http://www.destelhoeve.nl" target="blank">www.destelhoeve.nl</a>

Meer informatie