lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenBoerendoolhof Kamerik

Boerendoolhof Kamerik


Kom verdwalen tussen de metershoge maisplanten in het Boerendoolhof van Kamerik. Onderweg kunt u een puzzel invullen, er is voor zowel jong als oud een puzzel. Naast het maisdoolhof is er ook een een geschikte zitgelegenheid, bijvoorbeeld voor een picknick. U kunt ook een kopje koffie, thee of limonade drinken. Wilt u er ook een ijsje bij?
Terwijl de volwassenen rustig genieten van wat lekkers, kunnen de kinderen zich vermaken in het maiszwembad, de trampoline, op de traptrekkers, in de zandbak of zelfs de geitjes een flesje melk geven in het geitenkampje.
Het maisdoolhof wordt door de gemiddelde persoon gelopen in 3 kwartier tot een uur. Wie durft de uitdaging aan?

Geopend van 19 juli tot en met 12 oktober
maandag - zaterdag 10.00 - 18.00 uur
zondag 11.00 - 18.00 uur
entree per persoon: €4,-
groepen tot 100 personen is geen probleem. Grotere groep in overleg. Eventueel is dit in combinatie uit te voeren met bijvoorbeeld een rondleiding over de boerderij, schilderen van plastic balen etc.

Of kijk op: www.boerendoolhof.nl


Toelichting
http://www.boerendoolhof.nl/kamerik/arrangementen.html

Locatie(s) Kamerik

Categoriën

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie