lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenBeleef de Gouden eeuw

Beleef de Gouden eeuw


Herbeleef de Gouden Eeuw met de Bataviawerf Opstapdagen

Zeilschip Bounty biedt gedurende de zomerperiode in samenwerking met de Bataviawerf de ‘Bataviawerf Opstapdagen’ aan, voor jong en oud. Met dit arrangement kunt u op woensdag tot en met zondag uw bezoek aan de Bataviawerf of Batavia Stad combineren met 2 uur durende zeiltocht over het Markermeer. Op het bijzondere dwarsgetuigde zeilschip Bounty, maakt u op een luxe en comfortabele manier kennis met een authentieke zeilmethode.

Met een bezoek aan de Bataviawerf, wordt u meegevoerd in de wereld van de houten scheepsbouw in de Gouden Eeuw. Hier ligt de authentieke reconstructie van VOC-schip de Batavia uit 1628. Bezoek het schip de Batavia, de ambachtelijke werkplaatsen en luister naar de mooiste verhalen over het leven aan boord, de VOC en zeeheld Michiel de Ruyter. Een prachtig dagje uit!
Zeilschip Bounty ligt direct aan de steiger van de Bataviawerf en met dit schip gaat u op een veilige manier met 9 zeilen (405 m2 zeiloppervlak) en 114 lijnen ervaren hoe er vroeger op VOC schepen werd gezeild.
Speciaal voor kleine kinderen zijn er zwemvesten en leuke kinderactiviteiten aan boord.
Deze leuke onvergetelijke dag is voor iedereen 100% aan te bevelen. U kunt tijdens de vaartocht diverse hapjes en drankjes tegen PIN of contante betaling bestellen. Kortom lekker een dagje actief of passief uit met genieten van zon, wind en water!
Per dag zijn er 2 afvaarten mogelijk, te weten om 12 of 15 uur.

Wanneer kunt u meevaren?
Van 8 juli tot 30 augustus 2015 organiseert Zeilschip Bounty samen met de Bataviawerf 5 dagen per week de ‘Bataviawerf Opstapdagen’. Een overzicht van deze promotionele vaartochten kunt u vinden via de volgende link:
www.zeilschipbounty.nl/evenementen

Boekingsinformatie;
U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden; Een ticket voor alleen de zeiltocht voor als u de Bataviawerf al eens heeft bezocht of het combiticket met € 5,- kassavoordeel.

Alleen zeilen ticket:
Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 12,-
Vanaf 13 jaar en ouder: € 24,-

Combiticket:
Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 15,-
Vanaf 13 jaar en ouder: € 30,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0320-820204 of via www.zeilschipbounty.nl


Toelichting
Herbeleef 'De Gouden Eeuw'

Locatie(s) Lelystad

Categoriën

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving