lekkerwegmetgroepen
HomeAccommodatiesPaasheuvelgroep - Evertsoord

Paasheuvelgroep - Evertsoord


In Noord Limburg, vlakbij natuurgebied De Peel en pretpark Toverland, liggen de groepsaccommodaties Korhoen en Patrijs. De groepsaccommodaties liggen natuurlijk gelegen met direct bij de accommodaties bos met verschillende open velden, ideaal voor sport- en spelactiviteiten. Vanuit de groepsaccommodaties kan je lopend of op de fiets naar de leukste parken van Noord Limburg zoals Aardbeienland of Toverland.

De groepsverblijven - aantal slaapplaatsen
De Korhoen - 140 slaapplaatsen - incl 3 maaltijden
De Patrijs - 120 slaapplaatsen - zelfverzorging mogelijk

Catering en zelfverzorging
Paasheuvelgroep Groepsverblijven biedt zowel accommodaties aan inclusief catering als accommodaties op basis van zelfverzorging. Vol pension houdt bij ons in dat u in dit gebouw verblijft inclusief een ontbijt, lunch en een diner. Wel zo gemakkelijk, helemaal als u met een grotere groep komt. Daarnaast staat de gehele dag koffie- en thee tot uw beschikking. Het ontbijt en de lunch zijn standaard, voor het avondeten zijn er verschillende keuze mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele vegetariërs of andere bijzonderheden. Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk een luxe ontbijt, luxe lunch en/of barbecue te verzorgen.

Wat is er in de buurt te doen.
Voor de liefhebbers van pretparken is Attractiepark Toverland het perfect uitje, je loopt er vanaf de accommodatie zo naar toe. Het pretpark heeft speciale tarieven voor kinderen. Kom je met schoolkamp? Dan ben je dus extra voordelig uit. Ook Aardbeienland is een geliefde attractie in de buurt van Venlo. Bovendien hebben we afspraken gemaakt met één van de leukste zwembaden van Limburg.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.


Paasheuvelgroep - Evertsoord
Peelstraat 79
5977 NN Evertsoord
Tel. 077 – 4641849


Website: http://www.paasheuvelgroep.nl/

Prijzen
v.a. €8,50 pppn
Week
v.a. €8,50 pppn
Midweek
v.a. €11,50 pppn
Weekend

Adres Peelstraat 79
5977 NN
Evertsoord

Omgeving Bos (< 1 km)

Voorzieningen Douches (16)
Toiletten (20)
Barbecue
Buitenterras
Gratis parkeergelegenheid
Huisdieren niet toegestaan
Koelkast
Maatijdservice
Magnetron
Roken niet toegestaan
Sportveld
Tafeltennistafel
Televisie
Tuin
Volleybalveld
Vriezer
WIFI

* verplichte velden

Activiteiten in de omgeving