lekkerwegmetgroepen
HomeAccommodatiesDe Wildwal

De Wildwal


Groepsaccommodatie De Wildwal

Bent u op zoek naar een modern, rolstoel toegankelijk en centraal gelegen groepsverblijf op de Veluwe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Wildwal is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familieweekenden, trainingen en workshops. Bovendien is de omgeving zeer kindvriendelijk. Daarbij is de bosrijke streek fantastisch om te wandelen en te fietsen. Als bedrijf, vereniging of particulier bent u 12 maanden per jaar welkom op De Wildwal. U verblijft op basis van zelfverzorging. Lunteren is uitstekend bereikbaar.

Indeling groepsaccommodatie
De Wildwal bestaat 3 uit aparte huizen: de Vos, de Eekhoorn en het Uiltje. Afhankelijk van de grootte van uw groep kunt u deze per verblijf huren of volledig. Er is plaats voor maximaal 190 personen. Het terrein rond de accommodaties is groot en heeft veel buitenmeubilair. Een familieweekend op de Veluwe biedt u eindeloos veel mogelijkheden.

Kindvriendelijk en diervriendelijk
Ook kinderen kunnen zich in en rond De Wildwal prima vermaken. Elk huis heeft een eigen speelplaats, een speelveld met speeltoestellen en een volleybalnet. Zo sporten en spelen zij beschermd. Doordat onze groepsaccommodatie buiten het dorp direct aan het bos ligt, kunnen kinderen hier veilig wandelen, fietsen en zwemmen. En wilt u uw hond graag meenemen, overleg dit van tevoren met ons.

De familie Luchies heet u van harte welkom!

Website: www.dewildwal.nl

Adres Galgenbergweg 3
6741 KJ
Lunteren

Omgeving Bioscoop (< 10 km)
Bos (< 1 km)
Bushalte (< 1 km)
Cafe (< 5 km)
Openbaar buitenzwembad (< 1 km)
Restaurant (< 1 km)
Sauna (< 1 km)
Speeltuin (< 1 km)
Supermarkt (< 1 km)
Treinstation (< 1 km)
Welnesscentrum (< 1 km)

Voorzieningen Barbecue
Buitenterras
DVD speler
Fietsverhuur
Geluidsinstallatie
Gratis parkeergelegenheid
Kindermeubilair
Koelkast
Magnetron
Oven
Receptie
Speeltuin
Tafeltennistafel
Tafelvoetbal
Televisie
Vaatwasser
Volleybalveld
Vriezer
Wasdroger
Wasmachine
WIFI

* verplichte velden

Activiteiten in de omgeving