lekkerwegmetgroepen
HomeAccommodatiesAllegoeds Groepshotel Het Bosgoed

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed


In het bos, aan de rand van het dorp Lunteren, ligt Groepshotel Het Bosgoed. Hier kunnen groepen volop genieten van een vakantie of verblijf in een prachtige natuurrijke omgeving. Het sfeervolle Bosgoed is speciaal ingericht voor mensen met een zorgvraag en is geheel rolstoeltoegankelijk.

Warm welkom zonder drempels
Zoekt u een mooie locatie voor de bijeenkomst van uw patiëntenvereniging of lotgenotencontactweekend? Wilt u er eens op uit met de bewoners van uw zorginstelling of met een groep vanuit uw kerk? Of bent u op zoek naar een locatie voor uw bijeenkomst, vergadering of congres? Dan bent u bij Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed aan het goede adres.

Faciliteiten
De accommodatie is geheel gelijkvloers en overal is met oog voor detail en sfeer rekening gehouden met mindervalide gasten. De aanwezige voorzieningen in combinatie met de warme sfeer maken dat veel gasten zich bij ons thuis voelen. Gasten kunnen kosteloos gebruik maken van onze wellnessruimte. Vanuit ons groepshotel heeft u een prachtig uitzicht op de bosrijke tuin. Rondom de accommodatie liggen rolstoeltoegankelijke paden voor een heerlijk ommetje.
Als het kouder wordt, schaart u zich rond de open haard in de gezellige ontmoetingsruimte. Of u trekt zich even terug in de comfortabele stoelen om rustig een krantje of een boek te lezen. Piano, televisie, boeken en spelletjes: het is er allemaal. En de keuken? Die is uitstekend! De koks serveren ook voor gasten met een dieet de heerlijkste maaltijden. De sfeer is vriendelijk, warm en gemoedelijk.

Kamers
Alle een- en tweepersoonskamers hebben een televisie, aangepaste badkamer met douche, hoog toilet, hoog-laag bedden en een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen kunnen besproken worden.

Omgeving
Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen, is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur, stilte en ruimte. Dé plek voor een wandeling of fietstochtje. Er zijn fietsen en rolstoelfietsen aanwezig. Lunteren is een leuk Veluws dorp, met kleine boerderijen, molens, een oud stationnetje en een autovrije winkelstraat. Hier kunt u winkelen of op een terras van een kopje koffie genieten.

• Gehele accommodatie zeer sfeervol vernieuwd
• Unieke voorzieningen voor mensen met een functiebeperking
• 40 volledig aangepaste één- en tweepersoons hotelkamers
• Op de grens van de Veluwse bossen en het gastvriendelijke Lunteren
• Uitstekende keuken met ruimte voor speciale wensen
• Alle ruimte voor uw eigen sfeer

“We hopen dat uw interesse is gewekt voor ons veelzijdige groepshotel. Kom en ervaar zelf het warme welkom waar onze huidige gasten zo over te spreken zijn!”

Kijk ook eens op onze website!

Prijzen
v.a. €op aanvraag (prijs op maat)
Week
v.a. €op aanvraag (prijs op maat)
Midweek
v.a. €op aanvraag (prijs op maat)
Weekend

Adres Molenweg 49
6741 KK
Lunteren

Omgeving Bioscoop (< 10 km)
Bos (< 1 km)
Bushalte (< 1 km)
Cafe (< 1 km)
Duinen (> 10 km)
Meer/Plas (> 10 km)
Openbaar binnenzwembad (< 10 km)
Openbaar buitenzwembad (< 1 km)
Pretpark (> 10 km)
Restaurant (< 1 km)
Sauna (< 1 km)
Speelparadijs (< 10 km)
Speeltuin (< 10 km)
Stad (< 10 km)
Strand (> 10 km)
Supermarkt (< 1 km)
Treinstation (< 1 km)
Welnesscentrum (< 1 km)

Voorzieningen Aangepaste douches (20)
Douches (20)
Keuken
Rolstoeltoiletten (20)
Toiletten (20)
Bedlinnen inclusief
Buitenterras
DVD speler
Fietsverhuur
Geluidsinstallatie
Gratis parkeergelegenheid
Huisdieren niet toegestaan
Jeu de boules baan
Keukenlinnen inclusief
Koelkast
Maatijdservice
Magnetron
Oven
Receptie
Roken niet toegestaan
Sjoelbak
Televisie
Tuin
Vaatwasser
Vaste internetaansluiting
Vijver
Vriezer
Wasdroger
Wasmachine
WIFI

* verplichte velden

Activiteiten in de omgeving


Bikken en Klikken

foto

Wat is Bikken en Klikken? Bikken en Klikken is een ontspannen genieten tijdens de historische stadsopdrachten en tegelijkertijd speuren naar enkele verborgen geheimen! Daarnaast genieten jullie tijdens deze speurtocht van een culinaire tussenstop voor een diner of lunch. Dit uitje is ook te boeken zonder catering! Jullie strijden uiteindelijk in teams om die de felbegeerde trofee! Voorbeeld programma: 11.00 – 11.30 Ontvangst met koffie of thee en gebak en uitleg programma 11.30 – 13.00 Eerste deel route met klikopdrachten 13.00 – 14.00 Lunch 14.00 – 15.00 Tweede deel route met klikopdrachten 15.00 – 15.30 Afsluiting met twee drankjes en de prijsuitreiking Bij het bovenstaande arrangement zit de volgende catering inbegrepen: - Koffie of thee en gebak - Lunch met 2x koffie, thee, melk of jus d’orange - 2 drankjes (pils, huiswijn, fris) Aantal: vanaf 12 personen Tijdsduur: +/- 5 uur Prijs: vanaf € 59,50 per persoon inclusief catering Er zijn verschillende arrangementen! Van alleen één drankje tot een compleet verzorgd drie gangen menu incl. 5 drankjes, waarbij je bij 3 verschillende restaurants komt!

Meer informatie

Crazy 88

foto

Wat is Crazy 88? Crazy 88 is een spelprogramma waar jullie gekke opdrachten door de stad gaan doen in combinatie met lekker eten. Creativiteit en een goede fantasie zijn woorden die op deze dag goed gebruikt kunnen worden. Opdrachten zoals: "ga met uw groepje in een taxi zitten en film dit" of "maak een filmpje van een mummie" zijn voorbeelden van de opdrachten. De opdrachten zullen met een videocamera worden vastgelegd. Dit levert echt hilarische beelden op! Deze beelden kunt u aan het einde van de dag gezamenlijk terug kijken. Het spel wordt in groepen gespeeld en er zal worden gestreden om de Crazy88 Trofee! Dagindeling: 15.00 - 15.30 Aankomst met een drankje, uitleg programma 15.30 - 17.00 Crazy 88 deel 1 17.00 - 18.00 Voorgerecht en drankje 18.00 - 19.00 Crazy 88 deel 2 19.00 - 20.30 Hoofd- en nagerecht en 3 drankjes en het bekijken filmpjes 20.30 – 20:45 Afsluiting en prijsuitreiking In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen. Aantal: vanaf 12 personen Tijdsduur: +/- 5 uur Prijs: vanaf € 79,50 per persoon inclusief catering Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen u spelprogramma al vanaf € 31,00 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wie is de Rat?

foto

Wat is Wie is de rat? Wie is de Rat is één van de leukste spellen van Uitjes en Eten. Bij dit programma worden activiteiten en lekker eten en drinken met elkaar in combinatie gebracht. Wie is de Rat is een wandeltocht door de stad met diverse foto-opdrachten en andere activiteiten. Strijd met jullie teams voor de befaamde Wie is de Rat Trofee! Tijdens de route zoekt de Uitjes en Eten begeleider jullie op. Hij speelt ook diverse ludieke spellen met jullie. Tijdens deze opdrachten en activiteiten bevindt zich één rat in het team. De rat probeert onopvallend binnen het team te saboteren en ervoor te zorgen dat het team niet goed presteert. Welke rat dit het beste doet strijd met de andere ratten voor de Ratten Trofee! Dagindeling: 15.00 - 15.30 Ontvangst met een drankje en uitleg "Wie is de Rat?" 15.30 - 15.45 Start 1e puzzelonderdeel 15.45 - 17.15 Wie is de Rat stadsroute met doe en denk opdrachten 17.15 - 18.15 Voorgerecht in het eerste restaurant met 1 drankje 18.15 - 19.15 2e stadsroute met doe en denk opdrachten 19.15 - 20.45 Hoofd- en nagerecht + 3 drankjes 20.45 - 21.00 Afsluiting + prijsuitreiking In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen Aantal: vanaf 12 personen Tijdsduur: 5 tot 6 uur Prijs vanaf: € 79,50 per persoon inclusief catering Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen uw spelprogramma al vanaf € 31,00 p.p. incl. BTW

Meer informatie

GPS-Menutocht

foto

Wat is GPS-Menutocht? GPS-Menutocht is een super leuk programma, waarbij jullie aan de hand van een GPS, een route door de stad lopen. Deze tocht wordt gespeeld in teamverband. Neem het op tegen je vrienden of collega’s en ga naar huis met de GPS-Menutocht Trofee! Tijdens de route moeten diverse foto-opdrachten worden voltooid en zullen jullie een begeleider van Uitjes en Eten tegemoet lopen. De Uitjes en Eten begeleider gaat ook diverse activiteiten met jullie doen. Dit kunnen het letterspel, een muziekquiz of de torens van Hanoi zijn. De route door de stad wordt gecombineerd met heerlijk eten en drinken. Het eten bestaat uit een 3-gangen keuzemenu in verschillende restaurants. Dagindeling: 15.00 - 15.30 Welkomstdrankje en uitleg programma 15.30 - 17.00 1e deel van de tocht 17.00 - 18.00 Voorgerecht in restaurant + 1 drankje 18.00 - 19.00 2e deel van de tocht 19.00 - 20.30 Hoofd - en nagerecht, prijsuitreiking en 3 drankjes 20.30 – 20.45 Prijsuitreiking + Afsluiting In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen. Aantal: vanaf 12 personen Tijdsduur: +/- 5 uur Prijs: vanaf € 79,50 per persoon inclusief catering Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen u spelprogramma al vanaf € 31,00 p.p. incl. BTW

Meer informatie